In het kort

Op het Utrecht Science Park worden verschillende vormen van ondersteuning voor startende ondernemers geboden. Deze ondersteuning kan bestaan uit trainingen, workshops en coaching, het bieden van huisvesting, netwerk en toegang tot faciliteiten en investeerders.

Startup support

UtrechtInc

UtrechtInc gelooft dat ambitieus ondernemerschap essentieel is om kennis en ideeën om te vormen tot innovaties die bij kunnen dragen aan een gezonde maatschappij. Schaalbare en innovatieve startups (vaak met een IT-component) op het gebied van klimaat, gezondheid en educatie kunnen zich aanmelden bij UtrechtInc. UtrechtInc biedt toegang tot onder andere trainingen, een kantoor, startkapitaal en een uitgebreid netwerk.  

Meer informatie

Pontes Medical

In zorginstellingen werken vele duizenden zorgprofessionals met hart en ziel aan het leveren van goede zorg. Regelmatig stuiten zij op dingen die verbeterd kunnen worden. Het is de missie van Pontes Medical om samen met deze professionals en het bedrijfsleven nieuwe producten te ontwikkelen, te valideren en naar de markt te brengen.

Meer informatie

InnovatieLab

InnovatieLab Utrecht Science Park levert een levendige, dynamische en spannende plek om een lifesciencesonderneming te beginnen of te versnellen. InnovatieLab biedt toegang tot onderzoeksinfrastructuur, studenten en wetenschappers in een co-creatie setting.

Meer informatie