Wandel Tijdens Je Werkdag
6 april 2023

Op 6 april is het Wandel Tijdens Je Werkdag en de kick-off vindt dit jaar plaats in-en rondom het Provinciehuis in Utrecht. Vanaf deze dag roept Wandelnet samen met de Provincie Utrecht heel werkend Nederland op om drie weken lang extra te wandelen op een werkdag! Door meer te wandelen op een werkdag ben je even weg van je werkplek, activeer je je brein en blijven werknemers gezond en fit. Alleen maar voordelen, gek dat we het nog niet doen toch?

Utrecht Survival Run
23 april 2023

Over balken klimmen, aan touwen hangen en boogschieten, en dat op het Utrecht Science Park! Op 23 april 2023 organiseert de wedstrijdcommissie van de Utrechtse Studenten Survival Vereniging Simius Hircus de enige echte Utrecht Survivalrun. Een route vol hindernissen over het Science Park en door Amelisweerd.

Giro d'Utrecht
20 mei 2023

De legacy van de Giro d’Italia van 2010 in onze stad Utrecht. In 2010 deed de grote ronde onze stad Utrecht aan en sindsdien organiseren wij jaarlijks de Giro d'Utrecht. In 2023 gaan we er écht een Italiaans feestje van maken waarbij muziek, eten en een gezellige sfeer centraal staan. Niet alleen op de start-finish, maar ook onderweg!

Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park
21 mei 2023

Utrecht Marathon heropent inschrijving en bindt nieuwe partner. Na een periode van uitstel door Covid-19, keert de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park in het voorjaar van 2023 terug op de hardloopkalender. De inschrijvingen zijn per vandaag heropend. Op 21 mei 2023 gaan er verschillende afstanden van start, voor alle type lopers en leeftijden. De start en finish bevinden zich op het Utrecht Science Park.

Utrecht Science Week van 29 september t/m 8 oktober
29 september 2023

De Utrecht Science Week staat voor een week lang één groot Open Huis voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste stand van zaken in de (toegepaste) wetenschap op het gebied van duurzaamheid en gezondheid. Met verbindingen naar de toekomst van stad en regio, naar de wereld van de kunsten, de industrie, de natuur, voedselproductie, farmacie en datasciences. Iedereen is welkom.