23 april 2023

Over balken klimmen, aan touwen hangen en boogschieten, en dat op het Utrecht Science Park! Op 23 april 2023 organiseert de wedstrijdcommissie van de Utrechtse Studenten Survival Vereniging Simius Hircus de enige echte Utrecht Survivalrun. Een route vol hindernissen over het Science Park en door Amelisweerd. Met 2 verschillende afstanden is er voor ieders wat wils! Heb je nog niet veel ervaring of wil je het gewoon een keertje uitproberen? Dan is de route van 6 kilometer echt wat voor jou! Met 27 hindernissen is dit een leuke sportieve uitdaging. Daarnaast is het ook mogelijk om in een duo of een grotere groep van 4 tot 5 te starten! Zo kan je elkaar helpen en kan je samen aan het eind de finish vieren!

Voor de wat meer ervaren survivalaars is er ook een route van 9 kilometer. Deze route is grotendeels gelijk aan die van de 6 kilometer, maar dan met een extra lus met 7 meer hindernissen! Ook hier is het mogelijk om in een duo te starten, maar is een SBN lidmaatschap wel verplicht.

 

Is dat klauteren over balken nou niet iets voor jou, maar heb je wel zin in een gezellige dag? Kom dan helpen als vrijwilliger! Zonder onze vrijwilligers kunnen wij niet bestaan en daarom zijn wij ook dit jaar weer druk opzoek! Als vrijwilliger is het mogelijk om bij een hindernis te staan als jurypost, om een verversingspost te vermannen en nog veel meer! Eten en drinken wordt geregeld en een leuke dag is gegarandeerd!

De opbouw van onze hindernissen vergt wat tijd. In de weken in aanloop naar 23 april zal je langzaam hier en daar wat hindernissen zien verschijnen. Ben je nou benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wil je hierbij meehelpen, dat kan! Vele handen maken licht werk en zo kunnen we een leuke en veilige survivalrun opzetten.

 

Om je in te schrijven als deelnemer of vrijwilliger kan je terecht op onze net vernieuwde website https://run.survivalutrecht.nl/. Hier vind je ook allerlei andere nuttige informatie! Daarnaast is de commissie bereikbaar voor vragen via: run@survivalutrecht.nl. Via deze weg is het ook mogelijk om informatie aan te vragen omtrent sponsoring.

Volg ons vooral ook op social media voor updates en foto’s om alvast in de sfeer te komen! Hopelijk zien we je op 23 april op het Utrecht Science Park!