6 april 2023

Op 6 april is het Wandel Tijdens Je Werkdag en de kick-off vindt dit jaar plaats in-en rondom het Provinciehuis in Utrecht. Vanaf deze dag roept Wandelnet samen met de Provincie Utrecht heel werkend Nederland op om drie weken lang extra te wandelen op een werkdag! Door meer te wandelen op een werkdag ben je even weg van je werkplek, activeer je je brein en blijven werknemers gezond en fit. Alleen maar voordelen, gek dat we het nog niet doen toch?

      

De Wandel Tijdens Je Werkdag ’23 is een jaarlijks campagne van Wandelnet waar organisaties door het hele land aan mee kunnen doen door zich vooraf aan te melden. Host dit jaar voor de kick-off is de Provincie Utrecht. Op donderdag 6 april organiseren we samen met de provincie een inspirerende kick-off/evenement in Provinciehuis Utrecht. Dat doen we samen met bewindspersonen, partners en relaties uit de direct omgeving. Ben deze zijn jullie op het Utrecht Science Park ook uitgenodigd! Samen met alle aanwezigen vieren we de start van de campagne en lanceren we tegelijkertijd een gloednieuwe weetingroute in de directe omgeving. De weetingroute zullen we samen met alle aanwezigen ook direct in gebruik nemen. Daarnaast zal het pand volledig in het teken staan van de Wandel Tijdens Je Werkdag. Dat doen we door de voordelen, tips en tools direct op de â€‹werkvloer te visualiseren om zo meer bewustwording te creëren onder werknemers. Kies er bijvoorbeeld eens voor om wandelend te overleggen. Of spreek intern af dat ieder telefoongesprek wandelend wordt gevoerd.

 

      

Doet jouw organisatie ook mee? Je kan als organisatie meedoen door je vooraf hier aan te melden via de website. Maak de voordelen van wandelen op een werkdag ook bij jullie organisatie zichtbaar. Doe mee, geef de organisatie op en activeer werknemers om meer te wandelen op een werkdag. Want na 20 minuten wandelen ben je geconcentreerder, energieker en veel creatiever. Tel dus uit je winst: doe mee, werk aan de gezondheid en ga aan de wandel tijdens jullie werkdag!

Bron: Wandel Tijdens Je Werkdag