Genmab is een internationaal biotech bedrijf dat innovatieve therapeutische producten op basis van antilichamen ontwikkelt, om daarmee het leven te verbeteren van patiënten met ziekten als kanker. Bij Genmab werken in totaal ongeveer 170 mensen, verdeeld over drie vestigingen: het klinische ontwikkelteam in Kopenhagen/Denemarken, commerciële en financiële afdelingen en administratie in Princeton/Verenigde Staten en ‘research and development’ laboratoria in Utrecht/Nederland.

Genmab heeft momenteel 2 antilichaam producten op de markt: Arzerra® (ofatumumab) voor de behandeling van bepaalde indicaties van chronische lymfatische leukemie, en DarzalexTM (daratumumab) voor de behandeling van zwaar-voorbehandelde of dubbel-refractaire patiënten met de Ziekte van Kahler. Daarnaast heeft Genmab een groot aantal producten in de klinische en pre-klinische pijplijn, en ontwikkelen we ook nieuwe technologieën om nog effectievere antilichaam-producten te maken.

Op basis van de innovatieve producten en technologieën heeft Genmab samenwerkingsverbanden met een groot aantal farmaceutische en biotechbedrijven.

Contactgegevens

Bezoekadres
Uppsalalaan 15
3584 CT Utrecht

Postadres
Postbus 85199
3508 AD Utrecht

+31 30 212 3123
www.genmab.com