SOON verbindt organisaties en studenten om maatschappelijke business cases op te zetten.Wij houden van praktisch en ambitieus, iets veranderen en in beweging zetten.

SOON is een doener in sociaal ondernemerschap: we ondersteunen organisaties en bedrijven in het vergroten van hun maatschappelijke en financiële waarde. Ook creëren we in samenwerking met partners duurzame en sociaal ondernemende projecten zoals De Daktuin Utrecht en Nest. Deze ontmoetingsplekken dienen als platform voor verschillende duurzame en innovatieve initiatieven.

In alles wat we doen werken we samen met studenten: jonge, frisse blikken met een ‘change the world or go home’ mentaliteit. Samen werken we aan inspirerende en innovatieve oplossingen aan de hand van de beproefde SOON-aanpak. Deze aanpak gaat nog een stap verder dan alleen onderzoek en advies namelijk: implementatie. We begeleiden de studenten, bieden een ontwikkelingsprogramma met training en coaching, een netwerk en een stagevergoeding. Zo wordt de kwaliteit van het proces gewaarborgd.

Met onze projecten laten we zien welke kansen en mogelijkheden sociaal ondernemerschap biedt en verkleinen we het gat tussen studenten, bedrijven en overheden. 

Contactgegevens

Heidelberglaan 2 
3584 CS  Utrecht

06-1646 4882 (Robbert Maas)
info@discoverSOON.nl
www.discoversoon.nl