Publicaties Utrecht Science Park

Op deze pagina vindt u alle recente publicaties van het Utrecht Science Park, zoals boekjes met informatie, plattegronden, persberichten en overige publicaties. Alle te vinden informatie is te downloaden door op de blauwe downloadknoppen te drukken. Mocht u vragen of op- en/of aanmerkingen hebben met betrekking tot de publicaties, neem dan contact op met info@utrechtsciencepark.nl

Factsheet

Utrecht Science Park Factsheet NL 2023

In deze factsheet vindt u allerlei feiten & informatie over het Utrecht Science Park, 2023. 

Download de factsheet

Utrecht Science Park Factsheet ENG 2023

In this factsheet you will find all kinds of facts & information regarding Utrecht Science Park, 2023.

Download the factsheet

Plattegronden


Plattegrond Utrecht Science Park - Nederlands

De Nederlandse versie van de plattegrond van het Utrecht Science Park kunt u downloaden door op de link hieronder te klikken. (versie 2020)

 

Download de plattegrond

Plattegrond Utrecht Science Park - Engels

De Engelse versie van de plattegrond van het Utrecht Science Park kunt u downloaden door op de link hieronder te klikken. (versie 2020)

Download de plattegrond

Boekjes


Utrecht Science Park - Improving Health and Quality of Life

In dit boekje vindt u algemene informatie over het Utrecht Science Park. (versie 2016)

Download het boekje

Accelerating Innovations - Research Facilities and Services

Informatie over onderzoeksfaciliteiten en services voor life sciences op het Utrecht Science Park. Wees u ervan bewust dat dit boekje in ontwikkeling zal blijven, omdat er gaandeweg meer en meer faciliteiten ontsloten worden. (versie 2020)    

Download het boekje

Utrecht Healthy Urban Living Lab - USP

Informatieboekje met daarin duurzame stedelijke oplossingen ontwikkeld op het Utrecht Science Park. (versie 2016)

Download het boekje

5 jaar samenwerken met impact

Utrecht Oost /Science Park ontwikkelt zich in rap tempo tot een internationaal vestigingsklimaat van formaat. Belangrijke motor achter dit succes is de wijze waarop alle betrokken partijen de handen ineen hebben geslagen.

Download het boekje

Top Science & Innovation Parks in the Netherlands


Motor of a strong and sustainable economy

Brochure die  een (Engelstalig) overzicht geeft van de 10 leidende science- en technology parken in Nederland. (versie 2020)

Download hier de brochure

Overzicht Science & Innovation Parks

Utrecht Science Park Bilthoven een feit. Hiermee is Utrecht Science Park het eerste sciencepark in Nederland met twee verschillende locaties. In deze factsheet vindt u allerlei feiten & informatie over het Utrecht Science Park. (versie 2018)

Download het overzicht hier

Overige publicaties

USP student council Campusvisie

Deze Campusvisie is geschreven door vertegenwoordigers van: ESN Utrecht, Sportraad Utrecht, Universiteitsraad Utrecht, Hogeschoolraad Hogeschool Utrecht, BOKSxl, VIDIUS studentenunie en Woonbesturen: Cambridgelaan, Casa Confetti, Johanna & Bisschoppen. Het document is geschreven in samenwerking met stichting Utrecht Science Park.

Download het document

Utrecht stabiel in de top

Utrecht Region is één van de meest competitieve regio's van Europe. In de Regional Competitiveness Index (RCI) 2019 staat Utrecht samen met Londen op een gedeelde tweede plaats.

Download het document

Ambitiedocument Utrecht Science Park 2018

Het ambitiedocument Utrecht Science Park is een mooi resultaat waarbij veel betrokken organisaties en personen meedachten over de gewenste ontwikkeling van dit unieke gebied als centrum voor leren, werken, zorgen en verblijven.

Download het ambitiedocument