Enthousiaste hardlopers door de gebouwen tijdens de Utrecht Science Park Campus Run

Zondag 13 oktober vond de Utrecht Science Park Campus Run plaats. De Utrecht Science Park Campus Run is een uitdagende Fun Run die dwars door gebouwen en langs de highlights op het Utrecht Science Park gaat. Samen met de honderden enthousiaste deelnemers, verdeeld over verschillende afstanden, kijken we terug op een dag vol plezier, regenbuien, zonneschijn en geweldige prestaties.

De Utrecht Science Park Campus Run wordt georganiseerd door Central Events. Deelnemers konden kiezen uit een 10 KM run of een 5 KM run. Voor de jongere deelnemers was er een 1 KM kidsrun. Het parcours bracht de sportievelingen langs en door een aantal leuke plekken van het Utrecht Science Park, zoals Olympos Sportcentrum, Grand Café Living (start), de Cambridge Bar, de U-OV bus en tram, het kantoor van Stichting Utrecht Science Park en de hindernisbaan bij Olympos.

Op het Utrecht Science Park wordt iedere dag gewerkt aan een gezonde, duurzame samenleving. Sport en bewegen is daar een essentieel onderdeel van, wat door deze laagdrempelige hardloopwedstrijd gestimuleerd wordt. Naast een gezonde en gezellige dag, werd ook geld in gezameld voor het officiële goede doel van de USP Campus Run, Stichting ALS Nederland. 

We kijken terug een geslaagde editie van de Utrecht Science Park Campus Run en hebben genoten van het enthousiasme en doorzettingsvermogen van de deelnemers.

Bekijk hier alle foto's.