Grand Café LIVING is geopend op het Utrecht Science Park

Brothers Horeca Groep heeft op 15 april een nieuwe locatie geopend op het Utrecht Science Park: Grand Café LIVING Utrecht! LIVING is hier gekomen als vervanger van The Basket.

Bij Grand Café LIVING ben je op elk moment van de dag welkom, vijf dagen per week. Met het all-day menu kun je aanschuiven wanneer je wil –voor een snelle koffie, een werkplek met lekkers of een uitgebreide borrel met diner. Bij Grand Café LIVING voel je je altijd welkom. Naast het gezellige restaurant is er ook ook een inspirerende meeting room om rustig te vergaderen of samen te komen.

De keuken

Grand Café LIVING houdt van duurzaam, gezond en lekker eten. De keuken werkt daarom met verse ingrediënten; de bowls zitten bijvoorbeeld boordevol vitamines. De liefde voor duurzaamheid vind je niet alleen terug in de menukaart, ook het gebouw zelf is ontworpen met duurzame en energiezuinige materialen.

Er wordt uiteraard ook rekening gehouden met vegatariërs, veganisten en allergenen.

Meeting rooms

De besloten meeting ruimtes bieden alle opties, van zakelijke lunches tot inspiratie sessies in theateropstelling. Elk met een geheel eigen karakter, zijn de Green Room en de Yellow Room beide inspirerende plekken die voor allerlei gelegenheden geschikt zijn. Er is daarbij de mogelijkheid om een arrangement te nemen.

Praktische informatie

Weg tot de Wetenschap 400, 3584 AC Utrecht
030 – 25 16 783

Geopend van maandag t/m vrijdag va 09:00 - 21:30

Meer informatie

Meer weten over Grand Café LIVING? Ga naar de website.

Bron: Grand Café LIVING