Utrecht Science Week: Keynote Lecture Jos Malda

Hoe draagt team science bij aan interdisciplinaire samenwerking binnen wetenschappelijk onderzoek? Hoe beïnvloedt het innovatie en creativiteit binnen onderzoeksprojecten? En hoe kan team science bijdragen aan de professionele ontwikkeling van onderzoekers?

Op donderdag 3 oktober is de Keynote Lecture van Jos Malda, tijdens de Utrecht Science Week. Tijdens deze lezing deelt Jos Malda succesvolle voorbeelden uit de praktijk en bespreekt hij de ervaringen van zijn team vanuit verschillende niveaus. Daarna hij gaat in gesprek met tafelgasten om verschillende perspectieven te bespreken en is er ruimte voor de deelnemers om met elkaar in gesprek te gaan.  

Jos Malda is hoogleraar Biofabrication in Translational Regenerative Medicine bij het Regenerative Medicine Center Utrecht (RMCU), een samenwerkingsverband van het UMC Utrecht en de Universiteit Utrecht. Met zijn team richt hij zich op de ontwikkeling van innovatieve 3D bioprintingtechnologieën voor het maken van weefsels en organen. 

Regenerative Medicine Center Utrecht  

Regeneratieve geneeskunde is gericht op het benutten van de lichaamseigen capaciteiten om weefsel te herstellen en nieuwe therapeutische voordelen te bieden voor zowel menselijke als dierlijke patiënten.  

RMU is gevestigd op het Utrecht Science Park en brengt het grootste aantal onderzoekers in Nederland samen om wereldwijde problemen in de gezondheidszorg aan te pakken. Er is een verscheidenheid aan geavanceerde technologieën, waaronder biofabricage, gen editing, proteomica en beeldvorming. 

Meer informatie 

Kom naar de lezing op donderdag 3 oktober in het UMC Utrecht van 13:30 tot 14:45. Meld je (gratis) aan via deze website.