UtrechtInc verhuist naar nieuwe locatie

UtrechtInc is enthousiast om het grote nieuws te delen: na jaren vanuit het Hugo R. Kruyt gebouw te hebben gewerkt, verhuizen ze naar een nieuwe, grotere en duurzamere ruimte! De renovatie van het Kruyt gebouw staat al jaren op de agenda en ze grijpen deze kans om te upgraden naar een locatie die beter past bij onze groei en visie.

De nieuwe locatie

Vanaf 1 november 2024 vestigt UtrechtInc zich in Vening Meinesz building C aan de Princetonlaan 6, 3508 TA Utrecht - slechts 550 meter van het huidige kantoor, en nog steeds binnen het Utrecht Science Park. Deze nieuwe locatie is groter, lichter en onderdeel van een energieneutraal gebouw dat perfect aansluit bij hun focus op duurzaamheid en innovatie.

Nieuwe buren

UtrechtInc wordt lid van een levendige community van innovatieve bedrijven en samenwerkingspartners. Tot de nieuwe buren behoren de faculteit Bètawetenschappen, de EWUU-alliantie (een samenwerkingsverband tussen TU Eindhoven, Wageningen University & Research, Universiteit Utrecht en UMC Utrecht), TNO, het Center for Unusual Collaborations en Utrecht Centre for Entrepreneurship. Dit is een unieke kans om omringd te worden door vooruitstrevende instellingen en experts op het gebied van wetenschap, technologie en ondernemerschap.

De reden van de verhuizing

Het Hugo R. Kruytgebouw, al jaren de thuisbasis van UtrechtInc, ondergaat een lang geplande renovatie. Alle start-ups verhuizen mee en er komt nog meer kantoorruimte beschikbaar, daarom is UtrechtInc op zoek naar nieuwe innovatieve bedrijven om samen met hen deze spannende groeifase in te gaan.

Bron: UtrechtInc.