Hardloopsymposium van 26 maart 2024 in aanloop naar de Utrecht Marathon al snel volgeboekt

Voor deelnemers van de Utrecht marathon, organiseert Stichting Utrecht Science Park een hardloopsymposium op dinsdagavond 26 maart. Nadat de inschrijvingen waren geopend zagen we dat het snel was volgeboekt. Het belooft een interessante avond te worden, met op het podium voormalig topatleet Dafne Schippers, Radio Veronica DJ Sander Hoogendoorn, klinisch inspanningsfysioloog Erik Hulzebos en MSc. Sportfysiotherapeut Eline Peterse. 

Wetenschap en praktijk

Op het Utrecht Science Park wordt iedere dag samengewerkt aan baanbrekende wetenschap en onderzoek op het gebied van gezondheid, life sciences en duurzaamheid. Sport & bewegen speelt hierin een belangrijke rol. Met dit hardloopsymposium willen we de deelnemers van de Utrecht marathon vanuit wetenschap en theorie inspireren en informeren richting hele praktische tips om hun hardloopprestatie te verbeteren. Zo zal Erik Hulzebos een presentatie geven over het beter sturen van je ademhaling en zal Eline Peterse meer vertellen over o.a. een optimale voorbereiding, maar ook slaap en herstel achteraf.

Utrecht Marathon

De Utrecht marathon is 19 mei met traditiegetrouw de start en finish op het Utrecht Science Park. Het is niet zomaar een sportevenement. De prachtige route vanuit het science park maakt een mooie verbinding met stad en regio. Het evenement stimuleert een gezonde leefstijl en voor iedereen is er een passende afstand. Wil je je nog inschrijven? Ga dan naar deze pagina. Indien je werkzaam bent op het Utrecht Science Park heten we je die dag ook van harte welkom bij de Utrecht Science Park Community ontvangst. Een plek voor de Utrecht Science Park community waar je naast extra faciliteiten zoals een garderobe, je ook kunt genieten van een healthy snack en drankjes. Werk je bij de Hogeschool Utrecht, Danone Nutricia, Genmab, Hubrecht, Prinses Máxima Centrum of een van de andere organisaties op het Utrecht Science Park? Geef dit dan aan tijdens je inschrijving en je wordt automatisch uitgenodigd voor deze ontvangst.