Druk bezocht BCF Career Event

Op donderdag 30 mei was het BCF career event; het grootste Life Sciences carrière-evenement in Europa. Samen met International Welcome Centre regio Utrecht waren we aanwezig als exposant.

Het event

BCF Career Event is het grootste Life Sciences carrière-evenement in Europa. Het is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die actief is of wil zijn in Bio/Life Sciences, Chemie, Food of Farma. BCF Career Event biedt mensen de kans om direct in contact te komen met een breed scala aan werkgevers in de sector, maar ook met andere organisaties die verder kunnen helpen in hun carrière.

Stichting Utrecht Science Park was samen met International Welcome Centre Utrecht Region aanwezig om de bezoekers te ontvangen en geïnteresseerden te informeren over de diverse (baan)kansen die te vinden zijn in regio Utrecht en op het Utrecht Science Park. Het event werd gedurende de dag druk bezocht.

Over BCF Career

BCF Career is het carrièreplatform dat bedoeld is om je carrière in de Life Sciences vooruit te helpen, of je nu student, starter of ervaren professional bent. De website biedt je het hele jaar door carrière-informatie door middel van artikelen, blogs, tips & tricks, vacatures, werkgeversprofielen en nieuws uit de sector. De inhoud is vaak geschreven door professionals die in de sector werken of studeren, dus informatie uit de eerste hand van je collega's.

Baankansen

Op het Utrecht Science Park werken bijna 30.000 mensen, in uiteenlopende functies op elk denkbaar niveau. Wil jij werken of studeren in het kloppende hart van de meest competitieve regio van Europa? Op het science park komen competenties uit het bedrijfsleven, de industrie en de academische wereld samen om te werken aan een gezonde, duurzame samenleving. Het Utrecht Science Park biedt een levendige, dynamische en boeiende plek om te werken, te studeren en elkaar te ontmoeten. Meer weten over de vacatures? Klik dan hier.